Kontakt Letrar

Emisionet RK_Kontakt letrarORA  20.00 – 21.00 (çdo të martë)

Nga Jolanda Lila

Në këtë emision publikohen perlat e letërsisë botërore, informacione e intervista ekskluzive me shkrimtarë, përkthyes, botues etj., si dhe trajtohen problemet dhe peripecitë e jetës së autorëve të ndryshëm dhe ndikimet e vlerat që ka krijimtaria e tyre.

Share Button