Kënga ime

Emisionet RK_Kenga imeÇdo ditë të javës, nga ora 11.00-13.00

Ky është një emision i cili përcjell tek ju këngët më të bukura të traditës shqiptare.

Çdo dëgjues mund të përzgjedhë këngën e tij të preferuar dhe ta dëgjojë atë përmes valëve të radio Kontaktit.

Emisioni 21/12/2012

 

Share Button