Info plus

Emisionet RK_Info +Çdo të hënë, të mërkurë dhe të shtunën, nga ora 15.00-16.00

Informacionet më të fundit mbi fushën e kulturës, aktivitete, libra të rinj, lajme nga shoë bizi shqiptar dhe i huaj janë epiqendër e këtij programi radiofonik. Shpesh, pjesë e emisionit janë edhe intervista me personalitete dhe inserte audio nga koncertet dhe shfaqjet që jepen për publikun shqiptar.

Share Button