Dimër i acartë? Sinoptikanët habisin me parashikimin

Sipas sinoptikanëve, kryesisht dimri do të karakterizohet nga temperatura më të larta se klima tipike e kësaj stine në vendin tonë

Dimër shume i ftohte dhe vera shume e nxehtë? Jo gjithmonë ndodh kështu.Edhe pse kaluam temperaturashumë të larta gjatë stinës së verës, sinoptikanët parashikojnë jo një dimër tipik të klimës shqiptare, por më të ngrohtë se zakonisht.Dhjetori 2017 por edhe janar-shkurti pritet të jenë 2-3°C mbi mesataren stinore.

Share Button