Emoji për gratë e mbuluara. Ideja e adoleshentes saudite, miratohet nga Apple

Gratë e mbuluara tashmë kanë një emoji të tyrën që mund të përfaqësohen dhe indetifikiohen, dhe kjo në sajë të një vajze 16-vjeçare saudite. Bëhet fjalë për figurat që tashmë ndodhen në çdo telefon dhe në çdo rrjet social. Rayouf Alhumedhi, 16 vjeç, e cila tani jeton në Vjenë, propozoi idenë vitin e kaluar në...
Lexo më tepër

Postuar më 22 July 2017, 4:07.pm

Shqiptarët shpenzojnë në 3 muaj 9.6 mln GB

Përdorimi i internetit po njeh rritje të konsiderueshme në Shqipëri. Sipas Autoritetit të Komunikimeve Elektronike dhe Postar në tremujorin e parë të 2017-tës, sasia e trafikut të internetit në rrjetet celulare gjatë tremujorit të parë ishte rreth 9.6 milionë GB. Ndryshimi tre mujor është plus 4.5%, kurse duke e krahasuar me të njëjtën periudhë të...
Lexo më tepër

Postuar më 22 July 2017, 1:40.pm

Twitter: Lufta ndaj abuzimeve po funksionon

Twitter po bën mjaft progres në sigurinë online me luftën ndaj abuzimeve që nisi në janar. Është vetë kompania që nëpërmjet një shkrimi në blogun e saj jep disa të dhëna për postimet ofenduese dhe përdorues bezdisës. “Sot Twitter ndërhynë në 10 herë më shumë llogari abuzive çdo ditë krahasuar me një vit më parë”,...
Lexo më tepër

Postuar më 21 July 2017, 2:55.pm

6 fakte interesante për Ditën Botërore të Emoji

Në nder të gjithë karaktereve që kanë zëvendësuar fjalët. Sot është dita e gjithë atyre karaktereve të quajtura Emoji, të cilat kanë zëvendësuar fjalët dhe kanë përshkruar gjendjen tonë shpirtërore teksa dërgojmë mesazhe. Për të “festuar” këtë ditë, Facebook ka bërë një përmbledhje të disa fakteve shumë interesante. 1-Emoji më i përdorur në FB? Ai...
Lexo më tepër

Postuar më 17 July 2017, 3:25.pm