Vajza muslimane me mbulesë, sulmohet në qendër të Shkupit

Studentja muslimane me mbulesë nga qyteti i Shkupit, Sumeja Ademi (19), bashkë me shoqen e saj të krishtere, të enjten e kaluar janë sulmuar fizikisht dhe verbalisht në qendrën e qytetit të Shkupit nga tre maqedonas të fesë krishtere, duke i porositur se “ky është vend i krishterëve, ndërsa ata me mbulesë të zhduken nga...
Lexo më tepër

Postuar më 28 February 2017, 8:36.am

Nëna Meno Dine lutet që 65 vite për të parë Çamërinë

Kur la oborret e Paramithisë në moshën 8-vjeçare për të mos u kthyer kurrë më. Masakrat e grekëve dhe gjermanëve ndaj popullsisë së Çamërisë dhe rruga e gjatë, e mundimshme drejt Shqipërisë. Ishte vetëm 8 vjeç, kur e mori vesh se duhet të linte oborret e fëmijërisë së saj për të mos i parë kurrë...
Lexo më tepër

Postuar më 27 February 2017, 6:19.pm

Keith Moore, shkencëtari që faktoi se Muhamedi është i dërguari i Zotit

Keith Moore, shkencëtari më i madh në anatomi dhe embriologji. Profesor Keith Moore ka thënë: “Kam kënaqësinë që marr pjesë në shpjegimin e vargjeve kur’anore dhe thënieve të Muhammedit a.s., që flasin mbi krijimin e embrionit. Jam plotësisht i bindur, se këto fakte, Muhammedit i kanë ardhur nga Zoti, sepse këto informacione shkencore, shkenca i zbuloi kohët...
Lexo më tepër

Postuar më 27 February 2017, 3:47.pm

OBI: Përkrahje ndaj shtetit të Palestinës dhe çështjes së Jeruzalemit

Përfaqësuesi i Organizatës së Bashkëpunimit Islamik në shtetin e Palestinës, Ahmed Al-Ruejdi zhvilloi një takim me zv/ministrin palestinez të informacionit Mahmud Khalifa. Gjatë takimit u diskutua mbi instrumentat e bashkëpunimit reciprok dhe planet e nevojshme për implementimin e vendimeve të sesionit te 11-të të Këshillit të Ministrave të Informacionit të Vendeve Islame, mbajtur në Xheda...
Lexo më tepër

Postuar më 27 February 2017, 2:42.pm