LG, me orë të mençur

Ajo që ishte thënë para pak kohësh, tashmë duket se po realizohet. Kompania LG po punon orën e saj të mençur, të cilën e ka quajtur si, LG G Health. Nën shkronjën “G” mësohet se kompania aziatike do të prezantojë linjën e re të paisjeve të saj. Rikujtojmë se “G-ja” është përdorur edhe për telefonin...
Lexo më tepër

Postuar më 29 October 2013, 5:01.pm

Lirohen gabimisht nga burgu

Kthehen në burg dy amerikanët që u liruan gabimisht.  Policia në Floridë të SHBA-së ka kapur dy vrasës të dënuar, të cilët janë liruar gabimisht nga burgu, për shkak të dokumenteve të rreme. Autoritetet kanë thënë se personat, të dy nga 34 vjeç, janë kthyer në burg pa u shkaktuar ndonjë incident. Të dy ata...
Lexo më tepër

Postuar më 28 October 2013, 1:46.pm

Arabia, promovim përmes rrjeteve sociale

Shumë prej faqeve të internetit dhe grupeve të ndryshme në rrjetet sociale në Arabinë Saudite, po promovojnë Mbretërinë në një mënyrë moderne  dhe krijuese , duke marrë mbështetje nga vendasit , si dhe emigrantë të kombësive të ndryshme. Një nga këto grupe të rrjeteve sociale është ” RiyadhTips “, një fan page e krijuar nga...
Lexo më tepër

Postuar më 26 October 2013, 12:19.pm