Në Temirtau të Kazakistanit dëbora bie e zezë

Pjesa më e madhe e borës në qytetin e Temirtaut në Kazakistanin qendror është me ngjyrë të zezë. Shumë banorë, të shqetësuar për shëndetin e tyre shpërndan foto në rrjetet sociale për t’i bërë apel qeverisë që të hetojë për rastin e paprecedentë. “Ne po mbytemi këtu,” shkroi një person, raporton BBC. Një grup i...
Lexo më tepër

Postuar më 12 January 2018, 8:45.am

Ky është njeriu më i pasur i të gjitha kohërave, ja pse

Jeff Bezos është tashmë personi më i pasur i të gjitha kohërave. CEO i kompanisë “Amazon” ka një pasuri 105.1 miliard dollarë. Këtë raportoi i të hënën gjurmuesi i miliarderëve të Bloomberg. Kjo shumë eklipson rekordin e vënë vite më parë në themeluesi i Microsoft, Bill Gates. Edhe revista “Forbes” një tjetër gjurmues i miliarderëve...
Lexo më tepër

Postuar më 10 January 2018, 9:28.am

Të punuarit nga shtëpia, një nga mënyrat më produktive

Të gjithë ne kemi dëgjuar për avantazhet e të punuarit nga shtëpia, si për punonjësin ashtu edhe për kompaninë ku ai është i punësuar: produktivitet më i lartë, fleksibilitet gjatë orëve të punës dhe nivel më i ulët stresi. Edhe pse për të gjithë punonjësit që punojnë nga shtëpia, të mos qenët prezentë në punë...
Lexo më tepër

Postuar më 5 January 2018, 2:12.pm