EMISIONI “KU DO TË SHKOJMË SONTE?”

Çdo të martë dhe të enjte. Ora 21.00-23.00 Nga Eksiola Shehu dhe Altin Tufa Për të gjithë ata dëgjues që dëshirojnë të largohen nga monotonia që i ka kapluar ka një alternativë shumë të volitshme: dëgjimi i emisionit “Ku do të shkojmë sonte?”. Në këtë emision preket me imagjinatë çdo cep i globit dhe fenomene...
Lexo më tepër

Postuar më 3 October 2013, 11:52.am

EMISIONI “ ZËRAT E NATËS”

Çdo të hënë, te mërkurë dhe të premte.  Ora 21.00-23.00 Nga Sjuzi Lazebeu dhe Bekim Bici Ky është një program rinor plot ngjyra argëtuese. Komunikimi interaktiv, dedikimet, temat rinore dhe muzika më e mirë e momentit janë boshti i këtij emisioni...
Lexo më tepër

Postuar më 3 October 2013, 11:49.am

EMISIONI “KONTAKT LETRAR”

ORA  20.00 – 21.00 (çdo të martë)   Nga Jolanda Lila Në këtë emision publikohen perlat e letërsisë botërore, informacione e intervista ekskluzive me shkrimtarë, përkthyes, botues etj., si dhe trajtohen problemet dhe peripecitë e jetës së autorëve të ndryshëm dhe ndikimet e vlerat që ka krijimtaria e tyre...
Lexo më tepër

Postuar më 3 October 2013, 11:48.am

EMISIONI “ KONTAKTI “VIP”

Çdo të mërkurë dhe  të enjte ORA  20.00 – 21.00   Personazhe të njohur të fushës së muzikës, kinematografisë, politikës etj. ndajnë sekretet e tyre me dëgjuesit, duke folur mbi jetën e tyre private dhe mbi paskuintat e jetës profesionale...
Lexo më tepër

Postuar më 3 October 2013, 11:47.am