Avokatët e 21 gardistëve të burgut të Drenovës kërkojnë gjykim të shkurtuar

Avokatët mbrojtës për 21 gardianët e burgut të sigurisë së lartë në Drenovë, kanë kërkuar dënim të shkurtuar për klientët e tyre.Të pandehurit po përballen me akuzën e ‘shpërdorimit të detyrës’pas arratisjes së bujshme të 23 nëntorit. Në seancën e parë të zhvilluar në dyert e gjykatës së shkallës së parë Korçë, trupi gjykues u...
Lexo më tepër

Postuar më 6 February 2014, 9:10.pm

Njerëz të mençur, fjalë të mençura

“Fol vetëm atëherë kur ajo çfarë ke për të thënë është më e bukur se heshtja.”- Anonim “Unë besoj në rozë. Unë besoj se të qeshurit është djegësi më i mirë i kalorive. Unë besoj në puthje, shumë puthje. Unë besoj në të qenit i fortë, deri sa gjithçka shkon mbrapsht. Unë besoj se vajzat...
Lexo më tepër

Postuar më 4 February 2014, 8:56.pm

Tregohet se një grua u martuanme një njeri me emrin Ismail…

Ai ishte një dijetar i nderuar, i cili kishte mësuar nga imam Maliku. Fryt i kësaj martese të bekuar ishte lindja i një fëmije, të cilit i vendosën emrinMuhamed. Nuk kaloi shumë kohë dhe burri I saj, Ismaili, ndërroi jetë, duke i lënë asaj dhe djalit të vogël një pasuri të madhe. Nëna e rriti...
Lexo më tepër

Postuar më 9 January 2014, 11:34.pm

Fjalë të çmuara si ari

Nëse njerëzit garojnë me ty për Dynja, atë lërja atyre. Nëse garojnë me ty për Botën e Përtejme ji ti i pari i tyre. Pasi me të vërtetë Allahu ia jep Dynjanë atij që do dhe atij që nuk e do, ndërsa Botën e Përtejme ia jep vetëm atij që e do. SHOKU NJIHET NË...
Lexo më tepër

Postuar më 9 January 2014, 11:12.pm