Britanikët përballen me dimrin më të ftohtë!

Britanikët janë paralajmëruar që të përgatiten për dimrin 2017, pasi ky llogaritet të jetë më i ftohti në 27 vjetët e fundi.

Kështu ka bërë të ditur David King, 78 vjeçar, i cili ka pohuar se Britania e Madhe do të goditet nga stuhi shkatërruese e ngjashme me atë të vitit 1991, kur dhe miliona njerëz mbetën pa energji dhe ujë për ditë me radhë.

Kjo pasi bora që ra kishte sasi prej katër metrash.

Share Button