Britanikët njerëzit më të stresuar në botë, problem papunësia

Njerëzit në Britani të Madhe janë ndër më të stresuar në botën e zhvilluar ndërsa ballafaqohen me probleme të tilla si pakënaqësia e punës, sipas renditjes së re ndërkombëtare. Përqindjet më të mëdha të burrave dhe grave raportojnë vuajtje nga gjendja e dobësuar krahasuar me shumë vende të tjera.

Britania e Madhe renditet e shtata e përbashkët nga 25 vende për të rriturit që raportojnë se kanë depresion, më shumë se dyfishi i normave në vendet, përfshirë Poloninë, Italinë, Greqinë dhe Republikën Sllovake./Botasot

Share Button