Bora mbulon Korçën, në disa zona trashësia 30 cm

Bora ka mbuluar zonat malore në gjithë juglindjen mes të cilave edhe pikën turistike të Dardhës, Voskopojës dhe Qafë Qarrit.

Bashke me reshjet janë rikthyer kështu edhe temperaturat e ulta. Në këtë zona trashësia e bores arrin deri në 40 cm. Ndërkohë qytetarët e Korçës i janë rikthyer veshjes së tyre dimërore. Sipas të dhënave. Të gjitha rrugët nacionale janë të kalueshme pa probleme.

Me probleme paraqiten rrugët rurale në zonat malore aty ku dhe trashësia e bores është me e madhe. Gjithashtu raportohet se ka probleme me energjinë elektrike, ndërsa ka shkollat në zonat malore i kane bere orët e mësimit të reduktuara.

Share Button