Australi, në aksidentin ajror lëndohen dy persona

Në një aksident ajror në Melburn, Australi, ku erdhi si pasojë e trajnimit për pilot, dy persona u lënduan, raporton Anadolu Agency (AA).

Kabineti për Siguri në Aciacionin Civil (CASA) njoftoi se në afërsi të Clyde Northea, në juglindje të Melburnit, gjatë trajnimit për pilot, një avion i vogël për arsye të panjohura u rrëzua në zonë të pabanuar.

Instruktori dhe studenti janë lënduar rëndë, ndërsa piloti i avionit të llojit Bristell ultralight para rrëzimit lajmëroi për ndihmë.

Në rrjedhë është hetimi.

Share Button