As Coca Cola nuk i shpëton skandalit

Gazeta e mirnjohur britanike “The Times” ka referuar se kompania gjigande amerikane Coca Cola ka paguar për shkencëtarët anglezë  miliona sterlina në mënyrë që ti nxisë ata të deklarojnë se pijet që përmbajnë sheqer nuk shkaktojnë obezitet apo mbipeshë tek njeriu.

Nuk ka kaluar shumë dhe tashmë një tjetër gjigandi botëror ka filluar ‘ti dhembë koka’ menjëherë pas skandalit të kompanisë gjermane Wolksëagen.

Gjigandi i pijes freskuese thuhet se ka lidhje me shkencëtarët të cilët hedhin dyshime mbi lidhjen midis pijes me sheqer dhe obezitetit.

 

Share Button