Ananasi mbrojtës i mirë i kockave

Ananasi është një frut, i cili ndihmon në forcimin e kockave, në përmirësimin e gjendjes shëndetësore gjatë gripit, ndihmon në parandalimin e problemeve si dhe ul rrezikun e sëmundjeve të zemrës.

Ananasi është një frut i cili është i pasur me vitaminë C, e cila ndikon në shëndetin e njeriut.

Gjithashtu një veti tjetër të shëndetshme ky frut ka dhe tek personat të cilët kanë probleme me zorrën e trashë.

Është e rëndësishme që ananasi gjatë konsumimit të jetë sa më i freskët, pasi në këtë mënyrë ka më shumë vlera ushqyese.

Share Button