‘Air Albania’ dhurata e parë turke ka paralajmëruar Rama

Me një “së shpejti”, kryeministri Edi Rama ka paralajmëruar ngritjen e të parit avion që simbolizion zgjedhjen prej tij të Turqisë, si partneriterin strategjik nr.1 sapo erdhi në pushtet.

Bëhet fjalë për kompaninë ajrore shqiptare, Air Albania, krijuar nga Turkish Airlines, një prej lidërve të sotëm botëror në transportin ajror.

Kjo mund të konsiderohet dhe si e para “dhuratë” e Erdogan për mikun e tij shqiptar në pushtet. /tesheshi

Share Button