A është i shëndetshëm uji me limon?

 

Të pish ujë me limon e veçanërisht në mëngjes është e mrekullueshme për shëndetin tonë.

Nëse konsumoni ujë të ngrohtë me limon në stomak të zbrazët do të keni shumë benefite shëndetësore.

Kjo pije do të ju ndihmojë në pastrimin e trupit dhe largimin e toksinave.

Lëngu i limonit ka shumë proteia, flavanoide, antioksidantë dhe vitaminë B dhe C, gjithashtu ndihmon në forcimin e sistemit imunitar dhe ju ndihmon në luftimin e infeksioneve.

Më poshtë janë disa nga përfitimet e kësaj pije:

Humbje peshe
Sistem imunitar më të fortë
Luftimin e ftohjeve dhe gripërave
Largimin e akneve
Kapsllëkun
Gurët në veshka dhe fshikëzën e tëmthit
Dhimbjet e muskujve
Inflamacioni
Kolitis
Thonjë më të mirë

Share Button