5 momentet kur duhet ta lini palestrën

Në rast se do të keni këto pesë probleme jeni të justifikuar për të lenë palestrën dhe aktivitetin tuaj fizik. Ja cilat janë momentet ku duhet t’i thoni ‘jo’ palestrës, sipas “Huffington Post”:

1. Kur jeni sëmurë. Dhimbjet e trupit ethet dhe temperatura, diarreja etj përkeqësohen më shumë me palestër.

2. Kur nuk keni fjetur mirë një natë më parë, nuk do të jeni në gjendje të ushtroheni në palestër.

3. Kur vazhdoni të keni akoma dhimbje nga ushtrimet e ditëve më parë.

4. Nuk lejohet të ushtroheni në palestër në rast se jeni vrarë ose keni dëmtuar gjymtyrët e trupit tuaj.

5. Kur palestra është kthyer në qëllim në vetvete. Mirë është të shkëputeni prej saj, sepse ju nuk jeni atletë

 

Share Button