Deputeti holandez konvertohet në Islam, qan gjatë vizitës në vendet e shenjta

Ish anëtar i Partisë së Lirisë të krahut të djathtë holandez Arnoud van Doorn, njoftoi konvertimin e tij në Islam para dy muajsh dhe tani shkoi të vizitojë Dy Xhamitë e Shenjta. Arnoud van Doorn ishte anëtar i partisë që kontribuoi për prodhimin e filmit kundër pejgamberit Muhamed, paqja e Zotit qoftë mbi të.

Sipas gazetës saudite “Ukadh” van Doorn vizitoi Xhaminë e Pejgamberit me sytë e mbushur me lot tek vendi “Revdah” (Kopshti) dhe te varri i Pejgamberit.

Van Doorn deklaroi se i përkiste partisë më ekstreme dhe armiqësore ndaj Islamit. Pas shikimit të reagimeve kundër prodhimit të filmit, ai filloi të hulumtojë të vërtetën e Islamit për t’iu përgjigjur pyetjeve të tij lidhur me sekretin e dashurisë së muslimanëve për fenë dhe pejgamberin e tyre të nderuar.

 

Share Button